QUE POTS FER A CAN GESSÉA Can Gessé som gent inquieta i el nostre ventall de serveis es força ampli. Fent un resum el que oferim es el següent:1.- DISSENY FLORAL I CREACIÓ D'AMBIENTS, ESPAIS I ESTILISMES EFÍMERS PER A CELEBRACIONS, CERIMÒNIES I FESTES ESPECIALS.

Escenes i espais més bonics amb flors i natura. Racons i ambientacions per a grans moments.

2.- TALLERS I FLOWER PARTIES PER A REGALAR UN BON MOMENT AL NOSTRE ESPAI I ON ENS INVITIN:

Els nostres Tallers i les nostres Flower Parties estan pensats/des per a que regalis un bon moment amb bona companyia, contacte amb la natura i per que activis la creativitat. Però sobretot, que passis una estona innolvidable.

veure tallers    
veure flower parties3.-VISITES GUIADES ALS JARDINS:

Visites grupals pels nostres jardins on t'expliquem la història, propietats i moltes coses a saber del món de les plantes, mentre t'endinses en un oasis d'aromes i sensacions.4.- TURISME ESCOLAR:

Visites escolars concertades. Vine a passar amb la teva escola el matí, la tarda o una jornada completa. Disfruteu de l'aire lliure i activeu la vostra creativitat amb els nostres tallers.


MÉS INFO


5.- ACTIVITATS I TALLERS PERSONALITZATS PER A  PER A EMPRESES:
A Can Gessé hi ha cabuda per a tothom, per això tenim un servei exclusiu per a empresaris que vulguin canviar el despatx per la natura durant unes hores, per desconnectar i gaudir de l'aire lliure.
Un ventall de serveis a la vostra disposició per a que disfruteu d'uns instants de tranquil·litat i pugueu prendre decisions importants!


6.-COMANDES I ALTRES PRODUCTES: 

- Sals medicinals i culinàries amb plantes.
- Alcohol de romaní.
- Oli de calèndula i hipèric.
- Plantes dels nostres jardins per a infusions.
- Sabó artesà.
- Coixins terapèutics (...)